Datum: 11 mei Tijd: 17:30 Plaats: FC Burgum, Elingsloane 67, Burgum

Duurzaamheidsevent voor sportclubs

Ben jij bezig met het verduurzamen van jouw sportaccommodatie? Of zou je dat graag willen? Kom dan op 11 mei naar Friesland Sport Duurzaam. Hét duurzaamheidsevent voor sportclubs. Deelname is gratis.

Duurzame Sportsector (*) wil de sportsector met elkaar verbinden. Daarom zijn alle sportclubs en gemeenten die aan de slag willen/zijn met verduurzamen van harte uitgenodigd. Tijdens deze avond wordt de landelijke prijs voor de meest duurzame Sportaccommodatie van het jaar uitgereikt. Daarnaast gaan experts tijdens de kleedkamersessies in op onderwerpen als energieopwekking, afvalreductie, financieren van verduurzamen en de gezonde kantine. 

Ben jij erbij?
Om de avond extra feestelijke te maken openen we met een walking dinner en sluiten we af met een netwerkborrel. Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website.

(*) Duurzame Sportsector is hét onafhankelijke kennisplatform voor sportverenigingen, ondernemende sportaanbieders en gemeenten. Je vindt hier alles over het verduurzamen van sportaccommodaties. Van stappenplannen tot praktijkvoorbeelden, van podcasts tot innovaties.